Τον Φεβρουάριο παρουσιάστηκε η νέα Collection ”Capsule V” της Haute Coiffure Francaise στο Παρίσι,και συγκεκριμένα στο Pavillon Baltard. Για ακόμα μια φορά η Έλενα Βερυκίου ήταν εκεί,μαζί με την Ελληνική αποστολή της Haute Coiffure Francaise-Grecque, ώστε να εμπνευστεί και να παρακολουθήσει από κοντά την πρώτη παρουσίαση στο Παρίσι.

Capsule ”V” το όνομα της νέας Collection. “V” όπως Vintage, Version, Versatile, Valeur, Vision, Vecteur. Αντλεί την έμπνευσή της από την δεκαετία των ’60s. Με προτάσεις πραγματικά φινετσάτες, μοντέρνες και καινοτόμες, αντλεί την έμπνευσή της από τα “vintage” looks και δημιουργεί τραπεζοειδή κοψίματα και αντιθέσεις, επαναπροσδιορίζοντας μια σύγχρονη γραμμή με pop attitude. Η πρόταση της Haute Coiffure Francaise είναι η δυναμική γραμμή κουρέματος  για το κοντό κούρεμα, φυσικές ξανθές αποχρώσεις σε τεχνική του Balayage για τα πιο μακριά μαλλιά, η ολοκαίνουργια τάση που έχει λανσαριστεί από την L’Oreal Professionnel,και συνεχώς κερδίζει έδαφος, τα Parisian Nude σε bob κουρέματα με ανάλαφρους φυσικούς κυματισμούς. Σπορ και chic γραμμή για το αντρικό κούρεμα.

Τι άλλο θα ζητούσατε από ένα κομμωτήριο στην Θεσσαλονίκη;  Είμαστε εδώ για να αναδείξουμε το ιδανικό στυλ μαλλιών για κάθε γυναίκα και άντρα.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *