Πολυχρωμα Μαλλια

Πολύχρωμα μαλλιά

H νέα τάση έκανε την εμφάνισή της τον Απρίλιο του 2014 στο Λονδίνο με εμάς να πιστεύουμε ότι είναι μια ακόμα τρέλα των Βρετανών, όταν όμως έφτασε στο Παρίσι πλέον είχαμε καταλάβει πως πρόκειται για την καινούργια εμμονή των fashionistas. Την ίδια στιγμή οι πολύχρωμες βαφές στα μαλλιά, ξετρέλεναν τους φωτογράφους του δρόμου που έκαναν focus στις πολυχρωμίες.

imageimageimage

 

Μετά καθιερώθηκε και την επόμενη χρονιά, όπως είδαμε σε προηγουμενό μας άρθρο στο ετήσιο Catwalk Hairshow που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ. Είδαμε τις προτάσεις στο Rush hair show και το Francis Schroembges show, όπου οι σκούρες αποχρώσεις μαλλιών και οι απόλυτα ξανθές αποχρώσεις, συνοδεύονταν από δυνατές κόκκινες, μωβ ή ροζ ανταύγειες με ombré εφέ.

 

imageimage image

2015. Οι fashionistas ξαναχτυπάνε. Αρχικά,θα σας φανεί περίεργο,αλλά οι τολμηρές σίγουρα θα το λατρέψετε! Είναι ο,τι πιο ιδιαίτερο προσπαθεί να περαστεί στην μόδα! Συγκεκριμένα βάφονται στην μέση διαφορετικό χρώμα! Το βλέπουμε να συμβαίνει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως απο εκεί που ξεκίνησε και η πολύχρωμη μόδα μαλλιών, την Βρετανία.

imageimageimage

Χρησιμοποιώντας στο κομμωτηρίου μας την κορυφαία εταιρεία σε ημιμόνιμες πολύχρωμες βαφές, την Βρετανική La Riche Directions hair, μπορούμε να επιτύχουμε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς ώστε να συμβαδίζετε και εσείς με την νέα αυτή τάση όπου παει να κατακλύσει τον χώρο της μόδας στα μαλλιά. Προσοχή,δεν μιλάμε για κιμωλίες μαλλιών οι οποίες διαρκούν 2-3 μέρες,αλλα για ημιμόνιμες βαφές οι οποίες διαρκούν 20-30 μέρες τουλάχιστον. Δεν περιέχουν οξυζενέ ή αλλα χημικά, ωστόσο η εφαρμογή τους απαιτεί ξανοιγμα και ειδική επεξεργασία οταν χρειάζετε σε πολυ σκούρες βάσεις,ώστε να πετύχουμε το τέλειο χρώμα.

Η προτασή μας: Επιλέξτε μια cool απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας και κάντε ανταύγιες στις άκρες των μαλλιών σας για να συντονιστείτε με τη νέα τάση. Είναι ότι καλύτερο για να ανανεωθείτε αλλά και να αποκτήσετε λίγο…χρώμα στα μαλλιά σας!

http://elenaverikiou.gr

 

Author Info

Elena Verikiou

Elena Verikiou