Η ταση για pixie look.

Η τάση για pixie look πάει μακριά…

Το pixie κούρεμα ήταν μια απο τις σημαντικότερες τάσεις,για αυτή τη σεζόν,με αρκετές celebrities να το επιλέγουν. Πράγματι,το ξανθό μόκα Pixie που φόρεσε η Pixie Geldof ήταν η βασική τάση για την προηγούμενη σεζόν. Γι’ αυτή τη σεζόν, βλέπουμε μια εξέλιξη στο look με ενα πιο μακρύ κούρεμα, όπως αυτο που φοράει η Loan Chabanol.

imageimage

 

imageimage

Αυτο το νεο pixie διατηρεί όλη την γοητεία και τα πλεονεκτήματα που έπεισαν celebrities, όπως η Twiggy και η Jean Seberg στο παρελθόν, καθώς και σύγχρονες star όπως η Jennifer Lawrence, η Michelle Williams και η Anne Hathaway να υιοθετήσουν αυτο το look. Ευκολοφόρετο, το νεο Pixie κούρεμα προσφέρει στην γυναίκα αρκετές επιλογές στο styling: την μια μέρα μπορεί να φορεθεί με ενα κυματιστό look που φτάνει στο ύψος των ματιών ενω την άλλη μέρα μπορει να διαμορφωθεί στη μια πλευρά με την μορφή χωρίστρας. Υπάρχει φυσικά και μια εκδοχή του “ροκ chic” που ταιριάζει με το pixie κούρεμα, καθώς μπορεί να ενισχύσει όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως γίνεται με την Loan. Όμως πάντα, χρειάζεται το ταλέντο ενός επαγγελματία κομμωτή, ο οποίος θα δημιουργήσει ενα ανάλαφρο look όπως το νεο pixie. Το κούρεμα θα πρέπει να προσαρμόζεται σύμφωνα με την δομή του προσώπου κάθε γυναίκας και να επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ των μακρύτερων και των πιο κοντών τμημάτων.

“Αυτός είναι ενα πολύ νεανικός και σύγχρονος τρόπος να φορέσεις ενα Pixie κούρεμα, σε ένα συνδυασμό με πιο κοντό, πιο ανδρόγυνο μήκος μαλλιών στο πίσω μέρος και ένα πιο μακρύ μήκος στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού”, λέει ο Seb Bascle που δημιούργησε το it look της Loan. Και προσθέτει, “η χαλαρή υφή που επιτυγχάνεται οταν κάνετε styling στο κούρεμα δημιουργεί επίσης μια απαλή θηλυκότητα σε ενα εντελώς ροκ look.” Ενα τόσο μοναδικό κούρεμα όπως το Pixie, χρειάζεται ενα ζωντανό χρώμα που θα το κάνει πραγματικά pop.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί απο το ροκ pixie της Loan Chabanol.

Author Info

Elena Verikiou

Elena Verikiou